Materialtest av fastmontert redningssystem

 Antisink har utviklet et banebrytende sikkerhetssystem til fritidsbåter, yrkesbåter og nødetater til havs. Produktet ble testet hos oss i et salttåkekammer for å undersøke materialets levetid.

Produktet er et fastmontert redningssystem med stor løftekraft som utløses automatisk om det skulle komme vann om bord i en båt, dette sikrer at båten holder seg flytende til hjelpen kommer.

 Produktet er fastmontert i båtene, og det er derfor viktig for Antisink å sikre at materialene som benyttes ikke forvitrer eller korroderer i produktets levetid.

 I Future Materials sitt laboratorium hos Norner ble tre ulike materialprøver testet i 2.000 timer i salttåkekammer, det vil si i nesten tre måneder. Dette tilsvarer mer en 10 års daglig bruk om bord i en båt på sjøen.

 Etter endt tid i kammeret ble materialprøvene inspisert og testet for å sikre at de fremdeles hadde tilstrekkelig styrke.

 Prosjektet ga Antisink en dokumentasjon på at produktet har minst 10 års levetid selv i et utfordrende saltvannsmiljø.

   

Personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «OK», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info