Støtteordninger

Små og mellomstore bedrifter kan få støtte på inn til 100.000 kroner til katapult-prosjekt via en Næringshage/Inkubator eller fra Stiftelsen Teknologiformidling.

Næringshage/Inkubator:

For gründere, små og mellomstore bedrifter som har mindre enn 100 ansatte.

Støttebeløp inntil 100.000,- hvor bedriften dekker 25% av prosjektkostnaden med kontanter.

Næringshagene/Inkubatorene er med og gjør deg bedre rustet til å starte opp din egen bedrift. Gjennom tilførsel av ulike typer av kompetanse og koblinger inn mot relevante nettverk og ressurspersoner får du og din bedrift en god start. De tilbyr også samlokaliseringsmiljø og lokaler til din bedrift. 

Næringshagene/Inkubatorene har stor formidlingskompetanse som kan bidra til at din idè får gode vekstvilkår. Bistand og veiledning som er riktig for deg og din idè og virksomhet finner du hos din lokale næringshage. 

Ta en kikk på hjemmesiden for å finne din lokale næringshage/inkubator https://nhnett.no/ eller kontakt oss her, da hjelper vi deg videre.

Stiftelsen Teknologiformidling:

For små og mellomstore bedrifter etter EU-definisjon, det vil si mellom 10 og 250 ansatte.

Støttebeløp på inntil 100.000 ,-. Bedriften dekker tilsvarende støttebeløp gjennom kontanter eller in-kind.

SIVA vurderer mottatte søknader og gir sin innstilling overfor Stiftelsen Teknologiformidling, som tar beslutningen om eventuell støtte. Bedriften vil normalt få svar på søknaden i løpet av 14 dager.

Bedriften trenger ikke ha fått tilbud fra et katapult-senter for å sende en søknad til Stiftelsen Teknologiformidling. Det betyr at kostnaden ved katapult-prosjektet kan være på skisse-nivå.

Vi hjelper gjerne med søknadsutarbeidelsen. Kontakt oss her.

For ytterligere mer info om støtte til katapult-prosjekter, samt nedlasting av søknadsskjema følg linken:

https://norskkatapult.no/stotte-til-katapult-prosjekt/

 

 

 

 

Personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «OK», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info