Støtteordninger

Gründer, små og mellomstore bedrifter (<100 ansatte) kan få støtte på inntil 100 000 kroner (max 75% dekningsgrad) til katapult-prosjekt via en Næringshage/Inkubator.

Næringshagene/Inkubatorene er med på å gjøre deg bedre rustet til å starte opp din egen bedrift, eller videreutvikle ditt eksisterende selskap.

Gjennom tilførsel av ulike typer kompetanse og koblinger inn mot relevante nettverk og ressurspersoner får du og din bedrift en god opplevelse. De kan også tilby samlokaliseringsmiljø og lokaler til din bedrift. 

Næringshagene/Inkubatorene har stor formidlingskompetanse som kan bidra til at din idè får gode vekstvilkår. Bistand og veiledning som er riktig for deg, din idè og virksomhet finner du hos din lokale næringshage. 

Egenandelen til bedriften må betales kontant.

Din lokale næringshage/inkubator som tilbyr katapult-støtte finner du på SIVA’s hjemmeside eller du kan kontakte oss, her, så hjelper vi deg videre.

 

 

 

Personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «OK», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info