Hva er Norsk Katapult?

Norsk katapult er en ordning med nasjonale sentre som tilbyr fasiliteter, utstyr, kompetanse og nettverk.

Katapult-sentrene gjør det enklere for innovative bedrifter å utvikle prototyper, teste, simulere og visualisere, slik at ideer utvikles raskere, bedre og med mindre risiko. Katapult-senteret skreddersyr tjenesten til bedriftens behov enten det er bistand gjennom hele innovasjonsprosessen eller til en spesifikk, avgrenset utfordring.

Med den fremste kompetanse, topp moderne fasiliteter, og verdensledende teknologi topper du laget som skal trygge arbeidsplassene og styrke markedsposisjonen i årene som kommer.

I alle bransjer konkurrerer bedriftene i stadig økende grad på å forbedre kvalitet, funksjonalitet, design og kostnadseffektivitet.
Dagens løsninger og produksjonsmetoder utfordres av sterk global konkurranse, raske teknologiskift og det grønne skiftet. Evnen til å raskt ta i bruk ny teknologi og nye metoder er avgjørende for bedriftens konkurransekraft.
Innovasjonsevne gir konkurransekraft. God tilgang til fasiliteter og kompetansemiljøer styrker evnen.

Les med på hjemmesiden til Norsk Katapult: https://norskkatapult.no/

Personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «OK», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info