Om Future Materials

Vi tror at for å lykkes med å produsere nye produkter, må vi forbedre egenskapene til produktene som produseres i dag. Dette krever forståelse for materialets egenskaper og sammensetning. Det er materialutvikling vi er gode på i Future Materials, og vi skal bli enda bedre!


Future Materials er et nasjonalt utvikling- og testsenter for materialer. Senteret skal være broen som bringer noe fra idéfase til pilotfase slik at det lettere kan la seg materialisere.

Det globale behovet for avanserte materialer øker kraftig, og det er tøff konkurranse om å komme raskest mulig til markedet! I norsk industri må vi sørge for at vi produserer materialer som løser kundens behov og tilfredsstiller markedet. Gjennom å forbedre materialegenskapene i et produkt kan man også utnytte materialene i større grad og øke graden av gjenbruk (sirkulærøkonomi).

Vi tilbyr testfasiliteter, kompetanse og nettverk for å utvikle bærekraftige avanserte materialer til bedriftens eksisterende og nye produkter. Hos oss kan du utvikle, teste og verifisere dine nye produkter i et industrielt miljø. Materialet er i sentrum og sammen finner vi de beste løsningene enten det være seg plast, kompositter, metaller eller andre materialer. 

En kort presentasjon av oss, våre partnere og mulighetene vi tilbyr:

Bak dette katapult-senteret står:

 

    

 

 

 

Styringsgruppen i Katapultsenteret:

  • Christian Rosenkilde, Hydro Aluminium AS
  • Kjetil Larsen, Norner AS
  • Knut Mørk, ReSiTec AS
  • Pål Runde, Battery Norway/EYDE-klyngen
  • Kjersti Veum (observatør), SIVA
  • Aslaug Hagestad Nag, Future Materials AS

Hva er Norsk Katapult?

Norsk katapult er en ordning med nasjonale sentre som tilbyr fasiliteter, utstyr, kompetanse og nettverk.

Personvernerklæring

Personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «OK», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info