Webinar: 3D-printing av betong for grønn omstilling i byggebransjen

Future Materials katapult-senter ønsker velkommen til et webinar om 3D-printing av betong for grønn omstilling i byggebransjen torsdag 2.februar 2023 fra 09.00 - 10.00.

Future Materials katapult-senter, Universitet i Agder og Mechatronics Innovation Lab (MIL) i Grimstad går sammen med Veidekke og Contiga for å redusere betongens rolle i klimautfordringene.
Sammen har de fått over 5 millioner kroner fra SIVA til et prosjekt som skal bidra til redusert utslipp av CO2 i byggebransjen ved hjelp av 3D-printing av betong.

 

3D-print av betong kan redusere mengden betong som benyttes i en konstruksjon.
Ved å få full design-frihet til hvor man ønsker å legge betong ved støping av en konstruksjon, kan man legge betong der den har en mekanisk eller geometrisk funksjon, og på denne måten redusere betongmengden i konstruksjonen betydelig.


Agenda: 
  • Introduksjon til Future Materials v/Nina Solvang, Prosjektdirektør i Future Materials 
  • Om Industriell 3d-print og 3d-print av betong v/ Ole Bjørn Ellingsen Moe, Teknologiansvarlig i Mechatronics Innovation Lab
  • Introduksjon til prosjektet og formidling av resultater v/Karianne Ormseth, Prosjektleder
Lenke til webinar vil bli sendt ut dagen før. 
Personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «OK», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info